Guminė kabelių apsauga 50x300x1000 mm (3 kanalai)
Guminė kabelių apsauga (greičio kalnelis) 50x300x1000 mm (3 kanalai)

Storis: 50 mm

Plotis: 300 mm

Ilgis: 1000 mm

Panaudojimas: Gali būti naudojamas ir kaip laikinas sprendimas (koncertuose, lauko renginiuose, statybvietėse ir kt.) arba kaip nuolatinė infrastruktūra (automobilių stovėjimo aikštelėse, pramoninėse aikštelėse, sandėliuose, logistikoje ir kt.).

Guminė kabelių apsauga 50x300x1000 mm (3 kanalai)

PLE8469
27,81 € / VNT
Su PVM
Yra sandėlyje Yra sandėlyje
225 Prekė(-ės)

Guminė kabelių apsauga yra puikus pasirinkimas norint apsaugoti kabelius, laidus ar vamzdelius nuo bet kokios žalos, kuri gali kilti dėl intensyvaus žmonių srauto, lengvųjų ar sunkvežimių judėjimo.

Šis produktas yra neatsiejama dalis koncertų, mugių ar kitų viešų renginių, kur reikalinga patikima kabelių apsauga. Be to, guminis greičio kalnelis su apsauga taip pat idealiai tinka statybvietėms, kur elektros laidai ar vamzdeliai turi būti apsaugoti. Ši kabelio apsauga gali būti lengvai jungiama tarpusavyje, suteikdama jums galimybę pritaikyti ilgį pagal poreikį.


Savybės:

Itin lengvas montavimas -  montuoti šį guminį apsaugos kalnelį yra greita ir paprasta, suteikiant jums galimybę greitai užtikrinti kabelių apsaugą.

Ryškios, gerai matomos spalvos -  guminės laidų apsaugos spalva yra ryški ir lengvai pastebima, kas padeda išvengti nenumatytų įvykių ir užtikrina saugią renginio ar statybvietės darbų eigą.

Guminė kabelių apsauga jungiasi tarpusavyje - ši guminė kabelių apsauga, dėl specialaus dizaino leidžia lengvai juos sujungti tarpusavyje, suteikiant maksimalią lankstumą ir pritaikomumą.

Neslystantis paviršius - guminis paviršius užtikrina, kad kalnelis liks tvirtai vietoje, neleisdamas jam slysti net sudėtingomis oro sąlygomis arba intensyvioje veikloje.

Atsparūs tepalams, degalams ir rūgštims -  ši guminė apsauga yra sukurtas atlaikyti įvairius cheminius dirgiklius, įskaitant tepalus, degalus ir rūgštis, užtikrindamas ilgaamžiškumą ir patikimumą.

3kiz13
225 Prekė(-ės)
Krepšelis

Registruotis

Sukurti naują paskyrą

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite dabar Arba Atstatykite slaptažodį