Pakelta lysvė, metalinį lysvė, sodo lysvė, surenkama lysvė
Cinkuoto metalo pakelta lysvė KLASIKA GARDEN

Ilgis: 1500 mm

Plotis: 750 mm

Aukštis: 300 mm

Spalva: cinkuota (nedažyta)

Medžiaga: 1 mm cinkuoto metalo profiliai

Pakelta lysvė KLASIKA GARDEN 1500x750x300 mm cinkuota

PLE4726
55,00 € / VNT
Su PVM
Yra sandėlyje Yra sandėlyje
19 Prekė(-ės)

Pakelta lysvė suteikia daug pranašumų. Ypač naudinga įsirengti, jei turite nederlingą dirvožemį. Ją galima pripildyti vertingo dirvožemio, komposto ar specialiai paruošto žemių mišinio ir auginti įvairiausias daržoves bei prieskoninius augalus.

Pakeltose lysvėse pavasarį žemė kur kas greičiau sušyla, todėl daržoves galima sodinti kiek anksčiau nei įprastose lysvėse. Be to, jei lysvė yra siaura, ant jos nereikia lipti – žemė nesuspaudžiama. Todėl augalo šaknims žymiai lengviau augti kai žemė puri. Tokiose pakeltose lysvėse greičiau išdžiūsta substratas, todėl patartina jų paviršių mulčiuoti vytinta žole ar kitu mulču, patogu įsirengti lašelinę laistymo sistemą ir nebus problemų dėl laistymo. Prieš sodinant galima ir iškloti agrotekstiline medžiaga, padaryti skyles augalams ir sodinti. Taip išvengsite papildomo ravėjimo ir piktžolių.


Savybės:

estetiška išvaizda – sodo puošmena;

iš 1 mm storio cinkuoto metalo profilių, dažytų milteliniu būdu;

tvirta ir stabili konstrukcija;

paprastas tvirtinimas – kojomis įsismeigia į žemę;

lengva priežiūra;

nesudėtingas sumontavimas, lysvę užtruksite surinkti 10-15 min;

nemindoma žemė;

patogus priėjimas prie augalų, lengva pasiekti – nereikia lenktis žemai;

galimybė keisti matmenis ir modeliuoti norimus dydžius (pagal spec. užsakymą).

Tai puikus ir estetiškas sprendimas, norint sukurti, pagyvinti tvarkingą aplinką savo kieme ar sode.
Pakeltas lysves daržovėms, braškėms ir prieskoniniams augalams visiškai nesudėtinga susirinkti ir pasistatyti patiems greta namo ar sklypo kampe, kad patogiai užsiauginti šviežių salotų, svogūnų, ridikėlių ir kitų įvairiausių daržovių bei kvapiųjų žolelių.


Patarimai:

Ruošiant lysves dirbamoje žemėje arba pievelėje, svarbiausia nepamiršti prieš supilant gruntą į lysvę, jos dugną iškloti kartono lapais, kad piktžolės nuo takelių negalėtų prasiskverbti šaknimis į lysvę. Vėliau kas 3-4 metai rekomenduojama iš naujo iškloti dugną kartonu ir pripilti papildomai grunto. Jei pakelta lysvė įrengta tiesiogiai ant žemės, ją pildami neužmirškite uždėti plastikinio ar metalinio tinklo, kad apsaugotumėte daržoves nuo kurmių.

Įrengus pakeltas lysves, piktžolės nuo takelių ar pievos nebepateks į lysvę, todėl sutaupysite savo jėgų jas ravėdami. Taip pat nereikės dirbant žemai lenktis – apsaugosite savo nugarą.
Drėgmė lysvėje ilgiau išsilaikys, jei jos vidų išklosite stora polietileno plėvele, tačiau nepamirškite joje padaryti skylių, per kurias galėtų išgaruoti vanduo.

Lysvę pripildykite norimo substrato – derlingo dirvožemio ar komposto arba durpių. Prieš pradedant sėti ar sodinti daržoves, lysvę gerai palaistykite. Sėkite ar sodinkite daržoves tinkamu atstumu, kad augalai vienas kito neužgožtų.

Tarplysvius galima mulčiuoti skalda arba smulkinta medžio žieve, iškloti žolės – vejos koriais, šaligatvio plytelėmis, įrėminti plastikiniais bortais, prieš tai išklojus geotekstile. Takai tarp lysvių turi būti ne siauresni kaip 30-40 cm, kad patiems būtų patogiau vaikščioti, na, o jei paliekama veja, kad laisvai galima būtų įvažiuoti su žoliapjove takus reiktų palikti apie 60 cm pločio (atsižvelkite į savo žoliapjovės plotį).

7plc30001
19 Prekė(-ės)

Duomenų lapas

Spalva
Cinko
Ilgis (mm)
1500
Plotis (mm)
750
Aukštis (mm)
300
Svoris (kg)
15
Nauja
KaunasKauno sandėlis, Gerovės g. 1, Jonučiai II, Garliavos sen., 53277 Kaunas19 VNT

(Duomenys atnaujinti: 2024-03-28 18:05:02)

Perkama kartu

Žolės/vejos korys 39x500x500 mm žalias

Yra sandėlyje
Įprasta kaina 2,78 € -28% Kaina 2,00 € / VNT
Plastikiniai koriai žolės dangai, aikštelėms, takams sutvirtinti Aukštis: 39 mm Matmenys: 500x500 mm Matmenys (be jungimo): 475x475 mm Sienelių storis: 3 - 5 mm 1 m 2 = 4,4 vnt Apkrova: iki 160 t/m 2 Spalva: žalia Medžiaga: polietilenas (PP, PE)

Plastikinis bortas 800x75x44 mm juodas

Yra sandėlyje
Įprasta kaina 1,54 € -22% Kaina 1,20 € / VNT
Plastikiniai bortai takams, vejoms, gėlynams Ilgis: 800 mm Ilgis (be sujungimo): 750 mm Plotis: 75 mm Aukštis: 44 mm Tvirtinama: 220 mm plastikinėmis vinimis Plastikinis

Plastikinis bortas 1000x80x60 mm su grioveliu

Yra sandėlyje
Įprasta kaina 1,95 € -37,4% Kaina 1,22 € / VNT
Plastikiniai bortai takams, vejoms, gėlynams su grioveliu Ilgis: 1010 mm Ilgis (be sujungimo): 1000 mm Plotis: 79 mm Aukštis: 60 mm Tvirtinama: 220 mm plastikinėmis vinimis
Krepšelis

Registruotis

Sukurti naują paskyrą

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite dabar Arba Atstatykite slaptažodį